Saša Matić najavio koncert u Zetri: Vraćam vam za svu ljubav koju mi dajete

Srbijanski pjevač Saša Matić najavio je koncert u Zetri, koji će se održati na Dan žena, 8. marta 2024. godine.

Tokom konferencije za medije, Saša Matić nije krio uzbuđenje povodom povratka na scenu u Sarajevu i obećao je nova nezaboravna iskustva svim ljubiteljima njegove muzike.

“Očekuje nas dobra svirka, dobra atmosfera. Neću vam sada otkrivati sve detalje, ali prvi dio koncerta ćemo svirati moje hitove, a onda će biti jedan dio koncerta gdje ću svirati nešto drugačije, ono što ja volim. Sjetit ćemo se nekih dragih ljudi koji, nažalost, više nisu sa nama. U trećem dijelu koncerta, vraćamo se na moje pjesme. Sigurno možemo očekivati dva i po, tri sata dobre muzike”, rekao je Matić, pa nastavio:

“Pošto vi meni dajete svu ljubav ovog svijeta bezrezervno, onda se ja trudim da vam to vratim na najbolji mogući način. Za sad nam uspijeva, i vama i meni. Nisam još napravio spisak pjesama koji će ići na koncert, ali mislim da ćemo početi sa pjesmom ‘Prejako'”.

Matić je spomenuo kako najviše voli pjesmu “Sarajevo ljubavi moja” i da čuva uspomenu na legendarnog Kemala Montena, čiji je grob posjetio na groblju Bare.

“Da je bilo malo sreće, pa da je došao on meni u Zetru, a ne da ja moram ići njemu na Bare. Ali eto, nije se dalo”.

(Vijesti.ba)

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button