Više od deset hiljada Tuzlaka uz Bajagu i Instruktore dočekalo Novu godinu

Više od deset građana Tuzle i ostalih posjetitelja uz kultnog Bajagu i instruktore dočekalo je Novu godinu. Odlična zabava obilježila je zadnje minute 2023. godine, a prelila se i na prve trenutke 2024. godine.

Više od deset hiljada osoba slilo se na Trg slobode u Tuzli na kojem je gradska turistička zajednica skupa sa Gradskom upravom organizirala javni doček Nove godine. Višesatna zabava je počela nastupom DJ Shadow Kida, a nakon njega su na binu izašli članovi grupe Divan.

Sve je to bilo zagrijavanje atmosfere za 23 sata, kada su uz nesvakidašnje ovacije prisutnih na sceni se pojavili Bajaga i Instruktori.

Odlična atmosfera, protkana kvalitetnim muzičkim taktovima, obilježila je posljednju noć 2023., a tačno u ponoć, hiljade okupljenih zajednički su dočekali novu, 2024. godinu.

Tradicionalni javni doček Nove godine u Tuzli, prema trenutno dostupnim informacijama je protekao bez incidenata, a u sugurnosnom smislu događaj su u cijelosti nadzirali službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Novogodišnja repriza na Trgu slobode u Tuzli će biti upriličena 1. januara kada će se kao zvijezda večeri pojaviti Tijana Dapčević, a prije nje će publiku zagrijati DJ Yaha, kao i bend VIS Retro.

Klix.ba

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button