Teška krađa u Čatićima: Ukradeno 280 litara dizel goriva i dva akumulatora

U toku noći 11/12.02.2024. godine, u mjestu Čatići, na parking prostoru firme “Hidrogradnja”, od strane nepoznate osobe, izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u dva teretna motorna vozila, marke “MAN”, vlasništvo O.E. iz Kaknja. Tom prilikom iz rezervoara navedenih vozila otuđeno je oko 200 litara dizel goriva i dva akumalatora. Od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj izvršen je uviđaj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

U toku noći 11/12.02.2024. godine, u mjestu Čatići, na parking prostoru firme “Hidrogradnja”, od strane nepoznate osobe, izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u teretno motorno vozilo, marke “MAN”, vlasništvo H.E. iz Kaknja. Tom prilikom iz rezervoara je otuđeno oko 80 litara dizel goriva. Od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj izvršen je uviđaj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

U toku noći 11/12.02.2024. godine, u mjestu Donja Papratnica, od strane nepoznate osobe izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u stambeni objekat vlasništvo Č.O., rođen 1956. godine iz Kaknja. Tom prilikom otuđena je jedna bušilica, dvije brusilice i neutvrđena količina raznog alata. Od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj izvršen je uviđaj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button