Ahmeda prevario Bilal iz Kaknja: “Umjesto Samsunga, poslao mu slupan Iphone pa ga blokirao”

Redakciji portala Crna-Hronika javio se ogorčeni čitatelj iz Konjica koji je prevaren prilikom kupovine mobilnog aparata, a kupoprodaja kao i komunikacija odvijala se preko platforme OLX.

Kako saznajemo, Ahmed je naručio mobitel marke Samsung A51 za cijenu od 90 KM. Kako se dogovorio sa Bilalom, on mu je proizvod poslao iz Kaknja preko BH. pošte.

Mobitel je stigao, ali kad je Ahmed otvorio, vidio je da je riječ o prevari. Nakon što je pokušao kontaktirati prodavača, isti ga je blokirao na društvenim mrežama ali i na ovoj platformi za prodaju i kupovinu.

“Naručio sam telefon Samsung A51, dogovorili smo se za cijenu i ostalo, ja sam naručio i danas mi je stigao paket. Dolazim kući i vidim Iphone 4 koji je razbijen i ne radi nikako.

imam dokaze (slika telfona koji sam naručio i slika telfona koji sam dobio) imam i profil koji me je prevario ime i prezime prodavaoča. Sramota je više šta rade” – izjavio je ogorčeni kupac koji cijeli slučaj nije prijavio policiji jer kako kaže od toga nema ništa.

Šta biste vi uradili na njegovom mjestu?

crna-hronika.info

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button