Draga djeco i odrasli otkrijte čaroliju ljubavi prema životinjama i pridružite se našem timu

Udruženje za zaštitu životinja “Skitnica” poziva svu djecu koja imaju veliko srce i neizmjernu ljubav prema psima da postanu naši posebni volonteri.

Ovdje, u našem udruženju, svaka šapa čeka vašu nježnost i pažnju. Naši mali heroji će imati priliku da se brinu o našim predivnim psićima, hrane ih i provode vrijeme s njima. Tu će biti i mnogo maženja, jer psi su puni neizrecive ljubavi i zahvalnosti.

Vaše prisustvo će ispuniti njihove dane radošću i toplinom. Kroz volontiranje u našem udruženju, djeca će imati priliku da nauče o odgovornosti, saosjećanju i važnosti brige o životinjama.

Pomažući našim ljubimcima, vaša djeca će postati zaštitnici životinja i inspiracija drugima. Mjesto: Čobe, Bukovlje 33, Kakanj

Kontakt broj za prijave: 062/862-080 Radit ćemo u dvije grupe, a molimo da prijavu dolaska obavite putem Viber grupe. Radno vrijeme volontiranja: Prva grupa: 10:00 – 12:00 sati Druga grupa: 17:00 – 19:00 sati

Za najaktivnije volontere Udruženje za zaštitu životinja “Skitnica” organizuje posebno iznenađenje. Udruženje “Skitnica” već je postiglo značajne rezultate u zaštiti životinja, zahvaljujući podršci Općine Kakanj, predanosti naših dragocjenih volontera i članova koji dijele istu strast prema životinjama.

Trenutno sprovodimo akciju “Udomi psa”, gdje imamo više od 12 psića koji čekaju svoj dom. Već smo uspjeli pronaći dom za jednog od pasa, a svako udomljavanje je poseban trenutak radosti za nas. Prijavite se i pridružite nam se u ovoj nevjerojatnoj avanturi i ljubavi prema životinjama. Vaša djeca će doživjeti magiju koja se rađa iz srca i ostaviti trajni utisak na živote naših šapica. Također, volontiranju se mogu pridružiti i odrasli te na taj način dati svoj doprinos udruženju i ovim divnim nježnim bićima o kojima se brinemo. Sa nestrpljenjem vas očekujemo, Udruženje za zaštitu životinja “Skitnica”.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button