Američki tiktoker ovim videom Balkanu dao najbolju reklamu: 400 hiljada pregleda za sat vremena

U videu trojica Bosanaca vode Justusa na more (ne baš njegovom voljom) u žutom Yugi beogradskih registracija

Američki tiktoker Justus Reid objavio je video koji je vjerojatno najbolja reklama za Balkan ikad.

U videu trojica Bosanaca vode Justusa na more (ne baš njegovom voljom) u žutom Yugi beogradskih registracija. Tokom puta staju i na janjetinu u restoran Sedmicu, pjevaju hit Kad zamirišu jorgovani, spavaju, izbjegavaju koze na putu… A sve da bi došli do konačnog cilja – Neuma.

Snimka je u manje od sat vremena od objave prikupila preko 30 hiljada lajkova, skoro 400 hiljada pregleda i mnoštvo oduševljenih komentara. “Prodajem kuću i selim se na Balkan, bez šale”, “Legende, svaka vam čast”, “Bosanci su najbolji ljudi koje poznajem, pozdrav iz Kande”, “Baš mi je drago da ti se sviđa u BiH”, samo su neki od njih.

“Ovo je najbolji video koji sam dosad snimio”, priznao je i sam Justus.

@justus_reid This is the best video I’ve ever made. #balkan #yugoslavia #bosnia #croatia #serbia ♬ original sound – Justus Reid

Inače, Justus Reid balkanskoj je javnosti postao poznat po objavama svojih izvedbi hitova domaćih glazbenika na društvenim mrežama. 2022. godine natjecao se i na Supertalentu. Nedavno je otkrio da je donio veliku odluku koja je iznenadila sve njegove pratitelje – napustio je posao, prodao svoju kuću i preselio se na Balkan.

oslobodjenje.ba

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button