Ahmedhodžić se ponovo povrijedio, propustit će i novembarske utakmice reprezentacije BiH

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Anel Ahmedhodžić se povrijedio uoči utakmice njegovog Sheffield Uniteda sa Manchester Unitedom i prema svemu sudeći očekuje ga duža pauza.

Kako javlja The Sun Ahmedhodžić će sa terena odsustvovati duže od mjesec što znači da će propustiti novembarske utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Euro.

Ahmedhodžić je propustio prethodna dva okupljanja nacionalnog tima zbog nesporazuma sa NS BiH te se očekivalo da se pridruži Zmajevima u novembru, no kako sada stvari stoje on će novembarsko okupljanje propustiti zbog povrede.

Zmajeve u novembru očekuju dvije utakmice kvalifikacija za Euro, a protivnici našoj reprezentaciji će biti selekcije Luksemburga i Slovačke.

“Iako ne postoji zvanična potvrda povrede Anela Ahmedhodžića, defanzivac je ranije imao problema sa povredom mišića zbog čega je propustio utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine”, piše YorkshireLive koji nije prognozirao koliko će Zmaj izostajati.

The Sun javlja da će van ekipe biti duže od mjesec zbog povrede koju je zadobio prethodnog vikenda, no sve će biti jasnije nakon pregleda koje će obaviti ubrzo, ali najvjerovatnije neće moći igrati do sredine decembra.

klix.ba

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button