Optički studio “Bjelopoljak” Kakanj slavi 40 godina postojanja

Poštovani klijenti, dragi pacijenti,

davne 1984. godine u malom rudarskom mjestu Kaknju, idejom i vizijom optičara Ahmeda Bjelopoljaka došlo je do začetka do tada nepoznatog zanata i djelatnosti – optike.

U našem fokusu oduvijek je bilo zdravlje pacijenta, zbog čega je bilo nužno ići ukorak sa tehnološkim napretkom optičarske djelatnosti nabavkom najsavremenije dijagnostike i opreme.
Kroz 40 godina predanog rada naša optika uspjela je izrasti u prepoznatljiv brend, kako na ovim prostorima, tako i šire.

Obzirom da se radi o porodičnom biznisu, velika pažnja je posvećena edukaciji i usavršavanju stručnog osoblja u domenu optike, ali i oftalmologije, budući da smo 1998. godine uveli i oftalmološku ordinaciju, u kojoj, sa izuzetkom prve dvije godine, do današnjeg dana ordinira naša primarijus specijalista oftalmolog dr. Sajma Bjelopoljak.

Prije 14 godina otvorili smo i našu drugu poslovnicu, Optiku Axa u Visokom, gdje takođe pružamo specijalističke preglede i sve optičarske usluge.

Uz sve navedeno, naš uspjeh dugujemo prvenstveno vama, našim pacijentima i kupcima, koji nam sve ove godine ukazujete povjerenje i brigu o najvrednijem čulu, a to je čulo vida.

Na taj način smo uvjereni da činimo dobru stvar, stoga se, zajedno s vama, radujemo nastavku naše priče i nadamo se da ćemo i u godinama koje dolaze opravdati vaša očekivanja i potrebe, kako u pogledu oftalmoloških, tako i optičarskih usluga koje pružamo.

Stoga, dijelimo s vama jubilej od 40 godina postojanja i u znak zahvalnosti vas pozivamo da u periodu od 05.01.2024. godine do 12.01.2024. godine posjetite naše filijale u Kaknju (soliter 3) i Visokom (Sebilj) i ostvarite popust od 40% na sve vrste dioptrijskih i zaštitnih stakala npr. plastična stakla umjesto 30,00 KM sada 18,00 KM, sa zaštitnim slojem umjesto 60,00 KM sada 36,00 KM, fotoosjetljiva umjesto 140,00 KM sada 84,00 KM, kao i popust od 40% na određene kolekcije dioptrijskih okvira za odrasle i djecu npr. okvir od 40,00 KM sada 24,00 KM, okvir od 80,00 KM sada 48,00 KM, okvir od 150,00 KM sada 90,00 KM.

Navedeni popusti se ne odnose na kontaktna sočiva i otopine.

Radujemo se vašem dolasku!

Optički studio Bjelopoljak d.o.o. Kakanj i Optika Axa Visoko

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button