Napredno obrazovanje uz podršku Općine: Simulator vožnje i CNC mašina stigle u Srednju tehničku školu ‘Kemal Kapetanović’ Kakanj

Svečano i lijepo je danas bilo u prostorijama Srednje tehničke škole Kemal Kapetanović u Kaknju.

Učenici i profesori dobili su nastavna učila koja će im uveliko olakšati izvođenje nastave, te će teoretska znanja moći praktično primijeniti.

Za unapređenje kvaliteta rada zahvalnost pripada i Općini Kakanj koja je donirala CNC mašinu koju će koristiti učenici i nastavnici.

Sredstva za nabavku simulatora vožnje i opremanje učionice škola je izdvojila iz vlastitih sredstava.

Svečanost su uveličali i naši gosti, općinski načelnik Mirnes Bajtarević i direktori zeničkih srodnih srednjih škola, Nihad Kamenjaković i Selvedin Botić, te učenici i profesori škole kojima ovo i jeste najznačajniji događaj.

Zahvaljujemo se načelniku, a pohvale i za upravu škole i ostale uposlenike koji su dali nesebičan doprinos kako bi sve bilo na vrijeme završeno.

Želja nam je da se i u budućnosti radujemo lijepim događajima kao što je današnji”, saopšteno je iz STŠ “Kemal Kapetanović” Kakanj.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button