Gospođa nasmijala region iskrenim priznanjem: Muž je u restoran vodio druge žene, na meni je štedio

Gospođa koja je učestvovala u anketi u Zagrebu ususret Valentinovu je nasmijala region iskrenom izjavom o nevjernom suprugu.
“Moram reći to da sam 56 godina bila u braku. Nikad se više ne bih vezala. Mislim, ima kandidata jer ja nisam baš gola i bosa. Ovi stariji hoće da ih neko pere, čisti, hrani… To meni više ne treba”, navela je.

Novinarka ju je zatim pitala šta je više voljela dok je bila u braku – jesti večeru kod kuće ili u restoranu.

@24sata Ususret Danu zaljubljenih: 'Muž je u restoran vodio druge žene, a na meni je štedio' ???? #24sata #voxpopuli #danzaljubljenih #valentinovo ♬ original sound – 24sata

“Kakvom restoranu? Ma kakvi. U restoran je moj muž vodio druge ženske, a na meni je štedio. Neka znaju – i toga ima. Sad se hranim po restoranima i prijateljice znam odvesti na janjetinu. Idemo nas dvije na janjetinu”, odgovorila je.

Ova njena izjava je bila povod za komentare na društvenim mrežama, a mnogi ljudi su joj čestitali na iskrenosti.

“Bravo. Uživajte sada, gospođo”, “Kraljice, ne daj se”, “Bako, ja želim biti tvoja prijateljica”, “Pravda došla. Sad uživaš, a on?”, “Bolje vam je sad bez njega”, “Živjeli vi nama”, neke su od reakcija. Snimak je na TikToku dosad prikupio više od 50.000 lajkova.

klix.ba

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button