Serija krađa u Kaknju: Policijska stanica radi na rasvjetljavanju slučajeva

Dana 18.02.2024. godine u 08,30 sati u službene prostorije Policijske stanice Kakanj obratio se Č.S. (rođen 1967. godine) iz Kaknja i prijavio da je tokom noći od strane nepoznate osobe iz njegovog nezaključanog vozila marke “VW Pasat” otuđena jedna motorna pila marke “Husgvarna”. Navedena prijava je zadokumentovana, a dalji rad na rasvjetljavanju prijavljenog krivičnog djela “Krađa” nastavljaju istražitelji Policijske stanice Kakanj.

Dana 18.02.2024. godine u 13,40 sati u službene prostorije Policijske stanice Kakanj obratila se B.A. (rođena 1970. godine) iz Kaknja i prijavila da je u proteklih deset dana od strane nepoznate osobe izvršena teška krađa u kuću lociranu u ulici Fra Bone Benića, vlasništvo B.Š. koja se trenutno nalazi u inostranstvu. Tom prilikom iz kuće je otuđena jedna veš mašina, mašina za sušenje veša, dva električna trimera i set gedora. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button