Viber dobiva novu opciju koja bi se mogla svidjeti mnogima

Rakuten, matična kompanija Vibera, objavila je da dodaje novu značajku na popularnoj aplikaciji. Riječ je o značajki pod nazivom Folders, koja služi za organizaciju chata i omogućava kategorizaciju razgovora u više mapa.

Moći ćete kreirati do pet mapa za chat, a one će se pojaviti kao ikone u obliku tableta na vrhu ekrana. Mape je moguće preimenovati, kao i označiti sve razgovore u mapi kao pročitane ili dodati razgovore jedan na jedan, grupne razgovore, kanale i zajednice u mape za razgovor.

Mape za chat bit će dostupne korisnicima s više od 10 chatova u aplikaciji i ne postoji ograničenje broja razgovora koje možete uključiti u mapu, a jedan chat možete dodijeliti u više mapa.

Ova značajka nije podržana u određenim chatovima, poput skrivenih chatova i poruka s Viber Paya. Globalno predstavljanje funkcije već je počelo i bit će dostupna za sve korisnike koji koriste Viber v22.0 ili noviju verziju u sljedećih nekoliko mjeseci.

N1

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button