Sunčan vikend sa ljetnim temperaturama pred nama

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u narednim danima očekuje nas sunčano i toplo vrijeme. Temperature će dostizati vrijednosti do 27 stepeni.

Tako se sutra u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Povremeno su mogući jaki udari juga. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stepeni.

U nedjelju., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stepeni.

“Prvog dana naredne sedmice veći dio dana sunčano uz umjerenu oblačnost. U poslijepodnevnim satima se očekuje dolazak jačeg naoblačenja sa zapada. Od večernjih sati i tokom noći na utorak padavine će preći preko cijele zemlje. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stepeni”, saopćeno je iz FHMZ BiH.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button