Upriličen prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola sa područja općine Kakanj i najbolje kakanjske studente

Općina Kakanj je 16. juna raspisala Konkurs za dodjelu nagrada učenicima i studentima s područja općine Kakanj, u skladu sa Odlukom o nagrađivanju učenika i studenata sa područja općine Kakanj („Službene novine Općine kakanj“, broj: 6/23)

Nakon provedene konkursne procedure, 13. jula objavljena je Konačna lista kandidata za nagrade. 12 najboljih učenika i studenata ispunilo je uslove Konkursa za dodjelu novčane nagrade.

Tim povodom u Kabinetu Općinskog načelnika upriličen je prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola sa područja općine Kakanj i najbolje kakanjske studente.

U izuzetno prijatnoj atmosferi studenti i učenici su podijelili svoje utiske o dosadašnjem školovanju i izazovima sa kojima su se susretali, te iznijeli niz zanimljivih i korisnih ideja i prijedloga.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button